Samlardagen på Stadsbiblioteket i Örebro 25 jan. 2020

I slutet av januari är det tradition med Samlardagen på Stadsbiblioteket, den sammanfaller i regel med Hindersmässans sista dag. Med på Samlardagen är  förutom Samlarföreningen Engelbrekt också Filatelisterna, Bokbindarna och Föreningen Gamla Örebro. Detta år visade Erik en mängd olika kaffetermosar, Gunilla hade en monter full med äldre fina dockor, Staffan hade med gamla unika primitiva betalningsmedel från Västafrika och Lena visade upp gamla bokmärken på en skärm. Vi hade också ett bord med information om föreningen, samt tidningen SamlarNytt. Intresset var stort bland besökare på biblioteket, och vi som var där fick berätta om våra samlingar och om föreningen Engelbrekt.

Lena Cedermark

 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *