Antik- och samlarmässa i Globen 6 okt. 2019

Antik- och samlarmässa i Globen i Brunnsparken. I år hade vi satsat lite mer på marknadsföring, utöver våra vanliga annonser. Dels hade vi delat ut inbjudan till utställare på Antikmarknaden i Arboga i höstas, och dels har vi annonserat i flera grupper på Facebook. Vi hade fler utställare i år (28 st), varav några var från Arboga.  Mässan kunde erbjuda 93 meter bord med diverse antikviteter, kuriosa, vintagekläder, med mera…Vi hade ca 370 besökare, vilket också var fler än förra året. De första timmarna var det som vanligt mest folk, men det var en hel del besökare även på eftermiddagen. Och i vårt Café med hembakat matbröd, bullar och mjuka kakor sålde vi slut på allt vi hade bakat! Det är populärt!

Lena Cedermark

 

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *