Vretstorpsmässan 30 maj 2019

Retro-och veteranbilsmarknad i Vretstorps Folkets Park

På Kristi himmelfärdsdag den 30 maj arrangerade vi i Samlarföreningen Engelbrekt tillsammans med Folkets Park i Vretstorp den sedvanliga Retro-och veteranbilsmarknaden. I år var det växlande väder med regn av och till, men ändå kom det många besökare, ca 700 personer. Det fanns många fina veteranbilar att beundra – ca 80 stycken! Utöver alla veteranfordon fanns många stånd där försäljare hade fina antikviteter samt kuriosa av olika slag! Många fynd gjordes i parken – och serveringen och korvförsäljningen hade många sugna besökare.  Även om vädret växlar, så blir det ändå en folkfest i den vackra parken, då många har detta som en tradition på Kristi himmelfärdsdag. 

Lena Cedermark

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *