Antikmässan i Älvsjö den 13 februari 2020

Bussresan till den stora Antikmässan i Älvsjö är en årligen återkommande aktivitet, som är mycket populär! Så var fallet även i år, och resan anträddes vid Svampen kl åtta på morgonen den första mässdagen – den 13 februari. Det var över 150 utställare på mässan, som sålde allt från allmogeföremål, porslin, glas, textilier, kuriosa, kläder och mycket mera! Och “Visit Nora” hette en monter, där flera handlare hade slagit sig samman och även marknadsförde Nora. På Mässan fanns också flera konstutställningar och glasutställningar, samt även ett utbud av föreläsningar för den som ville veta mera. I år hade man också världens största Zornutställning, där ca 200 av Zorns etsningar visades! Det är alltid spännande och roligt att besöka denna mässa, och många av oss handlade till sin samling, eller kanske gjorde ett impulsköp. Ett drygt trettiotal deltagare var med på resan, och vi välkomnar de som icke är medlemmar att vara med på våra resor. Men på hemresan var det tyst och lugnt med nöjda och trötta resenärer! 

Lena Cedermark

  

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *