Försommarresa 5 april 2019

Bussresa till Antikmässan i Skara. På vägen dit besöker vi Epokernas antik i Töreboda. Lunch på Jula hotell i Skara.

 

I år gick försommarresan till Västergötland – med målet “Skaramässan” – enligt uppgift Nordens äldsta samlar- och antikmässa där ca. 100 utställare säljer allt från retro äggkoppar till högklassiga antikviteter. Samlarföreningen Engelbrekt reste med full buss med 51 personer till mässan, där vi även träffade ett gäng från Örtugen, södra Vätterbygdens samlarförening. Skaramässan bjöd på både sedvanligt urval av antikviteter, och även en del udda grejer och kuriosa, en mässa väl värd att besöka! Men först på förmiddagen gjorde vi ett besök på ”Epokernas Antik” i Töreboda. Det var en butik som har “allt” – från loppisprylar, kuriosa och finaste antikviteter! Detta finns på 1500kvm – flera våningar! En upplevelse, minst sagt! Och emellan alla dessa upplevelser, intog vi en mycket god lunch på Jula Hotell i Skara. Ja, detta var en bra dag för samlarvänner, som nöjda och belåtna styrde kosan hemåt på sena eftermiddagen.  

Lena Cedermark

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *