Antikmässan i Älvsjö den 14 februari 2019

Bussresa till Stockholms internationella Antikmässa i Älvsjö

 

Även i år for vi med buss till Älvsjömässan, vi var 41 glada resenärer från Samlarföreningen Engelbrekt som åkte upp på mässans första dag. Även icke medlemmar var med på resan, det är trevligt, tycker vi! Att resa till Antikmässan i Älvsjö är verkligen en upplevelse! Här finns något för alla smaker – oavsett om man handlar eller bara går omkring och njuter av allt och träffar trevliga människor. Och vill man gå på föreläsning, så finns det en del att välja på, likaså finns det utställningar av möbler, glas och konst. En hel del fynd gjordes och vi var nöjda och trötta när vi styrde kosan åter mot Örebro på eftermiddagen.

Lena Cedermark

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *