Antik- och samlarmässa i Globen 7 okt. 2018

Antik- och samlarmässa i Globen i Brunnsparken

I år var det fint höstväder när vi hade vår Samlarmässa i Globen. Det var ändå många som stod och väntade på att dörrarna skulle öppnas klockan 10 – och första timmarna var det som vanligt mest folk. Det kom ca 300 betalande besökare som kunde besöka våra 23 utställare som hade fyllt på sina bord. Det var som brukligt en trivsam stämning, som det ofta är när samlare kommer samman! Och i serveringen hade vi fullt upp med att sälja våra goda smörgåsar på hembakt bröd, samt goda hembakta bullar och mjuka kakor. Ett mycket uppskattat inslag i samlarmässan!

 

Lena Cedermark

 

PS. Bilder kan ej läggas in för närvarande – det görs senare

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *