Årsmöte 7 mars 2017

Årsmöte 7 mars 2017 

Ordförande Erik Karlsson hälsade alla välkomna till årsmötet. Det var 32 st. som hade infunnit sig. Erik informerade om kvällens upplägg och hälsade två trubadurer, Markette Franssila och Björn Hedén särskilt välkomna.

Sedan tog Staffan Andersson över ordförandeklubban. Styrelsen fick ansvarsfrihet av revisorerna och medlemmarna, också verksamhetsberättelsen godkändes. I styrelsen valdes Karl-Erik Johansson in och i valberedningen Staffan Andersson som sammankallande. Under övriga frågor diskuterades bl.a. hur vi skulle kunna göra reklam för föreningen t.ex. utställning på biblioteket, medverka med andra föreningar och medlemmarna kan berätta och visa delar av sin samling. Julmaten, olika förslag var vi kan vara. Sedan blev det avtackning av två stycken trotjänare Kjell Fallberg i styrelsen och Sören Wistrand i valberedningen. Göte och Ing-Marie Persson, Håkan Norman och Staffan Andersson belönades med var sin bok för flitigt deltagande i våra aktiviteter. Staffan avslutade årsmötet.

Trubadurerna Marketta och Björn övertog sedan scenen. De sjöng sånger av Dan Andersson, Carl Michael Bellman, Allan Edvall, Evert Taube m fl.. Björn berättade att de jobbat i många år med sånger från Bergslagen. De hade fått Dan Anderssonpriset. En egen skriven sång ”Flickorna” framfördes. De avslutade med Evert Taube. Underhållningen var mycket uppskattad.

Årsmötet avslutades som vanligt med kaffe/te och smörgåstårta.

Birgitta Karlsson

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *