Vretstorpsmässan 5 maj 2016

Retro- och veteranbilsmarknad i Vretstorps Folkets Park

Vretstorpsmässan är ett samarrangemang mellan samlarföreningen Engelbrekt och Folkets Park i Vretstorp. Vi hyr av parken och de bistår med vad som behövs under dagen. Plats för utställare i parken och på dansbanan, servering, korvförsäljning m.m. ordnar parken med. Utställare hyr plats av oss och vi placerar dem rätt på morgonen. De som arbetar i vår förening är desamma varje år och ambitiöst jobbas det hela dagen och även dagen innan. Ute i parken säljs det veteranbilsdelar m.m. och på dansbanan har vi utställare som säljer samlarsaker. Det som gör denna mässa så lyckad beror nog mycket på att många kommer för alla veteranbilar vi tar upp i parken. Efter några timmar efter insläpp kl. 10 får ej alla bilar plats i parken. Så stort är intresset. Många bilintresserade pratar med varandra och återkommer varje år. En särskild inbjudan får Nerikes Fordonshistorikers medlemmar genom medlemstidningen. Flera år har denna mässa varit mest besökt av våra numera två mässor. Vädret var i år bra och lockade ca. 700 besökare till denna fina park. 

/Erik Karlsson

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *