Antikmässan i Älvsjö 18 febr. 2016

 

Bussresa till Stockholms internationella Antikmässa i Älvsjö

Vi samlades i vanlig ordning vid Svampen, vi var 41 deltagare på dagens resa. I år åkte vi upp på torsdagen, första dagen, som många anser vara den bästa dagen. När man väl kommer in i mässhallarna är det lätt att bli överväldigad av det stora utbudet av glas, porslin från 50/60-talet, möbler, kuriosa, vintagekläder, mynt, med mera, med mera…. Förutom allt detta visas byggnadsvård, modern design samt vacker konst i flera utställningar och det går även bra att stilla sin hunger under dagen. På färden hemåt kanske vi först jämförde eventuella inköp eller fynd, och sedan blev det tystare i bussen och lyset dämpades. Vi var trötta!

Lena Cedermark

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *