Seniorfestivalen 3 okt. 2015

Seniorfestival på Conventum 

För tredje året i rad var vi i Samlarföreningen Engelbrekt med på den avslutande mässan på Seniorfestivalen i Örebro, som varar en hel vecka. I år hade man flyttat mässan till Conventum Arena. Vi hade en bra plats även i år, en hörnplats där vi hade goda möjligheter att bygga upp vår utställning och visa lite av varje. Det vi hade i vår monter var äldre underkläder, Gabrielporslin, dockor, bokmärken samt äldre kaffekoppar. Många var intresserade av våra saker och av föreningen, och då passade vi på att informera om verksamheten och visa material om Samlarförbundet Nordstjärnan och lokalavdelningen Samlarföreningen Engelbrekt i Örebro.

Lena Cedermark

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *