Antik – och samlarmässa 4 okt. 2015

Antik- och samlarmässa i Globen i Brunnsparken

Även i år ägde vår samlarmässa rum dagen efter Seniorfestivalens mässa, så för oss i styrelsen blev det jobb hela helgen, men ett jobb som vi gillar! Lokalen fylldes snabbt med utställare när dörrarna öppnades på morgonen och efter uppackningen var det en och annan som undrade om kaffet var klart… Klockan 10 fylldes lokalen lika snabbt av ivriga besökare – rusningen är som störst före lunchtid. Sedan blev det lite lugnare med kommersen.  De flesta av utställarna var nöjda med dagens mässa, hoppas de återvänder nästa år. Och vi som står i cafeterian märker hur populärt det är med vårt hembakta bröd! Mycket uppskattat!

Lena Cedermark

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *