Vretstorpsmässan 14 maj 2015

Retro- och veteranbilsmarknad i Vretstorps Folkets Park  

Traditionsenligt äger Vretstorpsmässan rum på Kristi Himmelfärdsdag, som oftast infaller i maj. Jag har aldrig tidigare besökt just denna mässa – och jag blev så fascinerad av alla fantastiska gamla bilar! Välskötta och blänkande och med stolta ägare bredvid! Vädret var vackert, det var varmt och soligt och tillströmningen var stor! Alla veteranbilar fick inte ens plats på området!  Det var 652 betalande besökare – så intresset är stort för Vretstorpsmässan!  Förutom bilar fanns också många försäljare av allehanda varor, antikt och kuriosa, liksom reservdelar till bilar och mopeder. Det fanns också kaffe med gott bröd och även korv till försäljning. Man blir hungrig av att flanera omkring i den fina Folkparksmiljön!  Nästa utflykt blir Majresan till Ludvika – om ett par dagar – ibland kommer begivenheterna tätt!

Lena Cedermark

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *