Antikmässan i Älvsjö 12 febr. 2015

Bussresa till Stockholms internationella Antikmässa i Älvsjö

Som vanligt samlades vi, 25 deltagare, vid Svampen för att åka till antikmässan. Vi har använt parkeringen vid Svampen i många år även om man nu bara får stå där i 4 timmar. Avgiftsbelagd parkering vid hyreshusen ovanför används därför. Förslag på annan påstigningsplats har funnits, bl.a. Fredsgatan där många bussar avgår, men de flesta verkar vana och nöjda med Svampen som påstigningsplats. Vi brukar vara flera till denna trevliga mässa, som vi i programmet lockar med variationen med montrar med finavdelning men också byggnadsvård, kuriosa och vintage. Föreläsningar av kända personer finns också om man behöver vila sig en stund. Vädret var vackert och alla var nöjda. Flera vill åka hem lite tidigare, varje år, men då en del vill ha tid på sej att verkligen utnyttja ett bra tillfälle inom ”samlarområden” så kvarstår hemresetiden halv fyra.

Erik Karlsson

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *