Antik- och samlarmässa i Globen 1 okt. 2017

Antik- och samlarmässa i Globen i Brunnsparken 

Så har då årets Antik- och samlarmässa i Globen gått av stapeln! Mässan var välbesökt, och det var en kö av besökare som stod på startlinjen redan före klockan 10, då mässan öppnade. I år var det 26 utställare som fyllde upp många meter bord, och 388 betalande besökare. Det var en trivsam stämning och de flesta verkade nöjda – både utställare och besökare. Och i serveringen var det stor åtgång på kaffe och hembakt bröd och mjuka kakor!

I år hade även Röda Korset ett utställarbord, där fanns en del kuriosa som fann nya köpare. Bland utställarna fanns vår medlem Berit, som också i år hade fina vintagekläder till försäljning. En annan av utställarna var Sven-Olov Mattsson från Storvreta, som förutom saker till försäljning även visade upp information om Fagerströmska fonden samt böcker om forskningsprojekt. Han berättade att “Stiftelsen Einar Fagerstöms Forskningsfond” (SEFFF) under många år har delat ut ett flertal stipendier för många olika forskningsinsatser, och delat ut ca en miljon kronor till olika projekt! Flera av dokumentationsprojekten har resulterat i böcker. Även Erik Karlsson i vår lokalförening företräder SEFFF, liksom Elsie Hasselgren i Linköping.

Väl mött nästa år igen – våra utställare och trogna besökare!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *