Försommarresa 27 maj 2017

LUDVIKARESAN

Lördagen den 27 maj, gick vår årliga försommarresa av stapel – denna gång till Ludvika och Grängesberg. Det var ett perfekt utflyktsväder hela dagen! När vi kom fram till Ludvika tillbringade vi några timmar Gammelgårdens loppis – den stora loppmarknaden där utbudet var enormt! Några av oss handlade lite….. Efter en god lunch på Gammelgården for vi sedan vidare till Motor & Nostalgimuséet i Grängesberg! Det var STORT och där fanns mycket att skåda, minnas och fördjupa sig i. Nostalgi! Där fanns bilar och motorcyklar, skogsrum, körskola, affärer, bryggerirum, lantbruksmaskiner, med mera…. Verkligen ett intressant utflyktsmål för oss samlarvänner! Gott kaffe avslutade besöket och medverkade kanske till att inte alla somnade på hemfärden till Örebro!

Lena Cedermark

Hemsida: www.motornostalgimuseum.com 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *