Antik- och samlarmässa i Globen 2 okt. 2016

Antik och samlarmässa i Globen i Brunnsparken

Fint väder, många utställare, flera var långväga ifrån, och många köpsugna besökare som vällde in genom dörrarna klockan 10 – så kan vi beskriva årets mässa i Globen. Som det brukar vara, så var det även i år mest folk på förmiddagen, senare efter lunch så glesnade det mellan borden. Det är ju lite olika hur bra försäljningen går, beroende på vad man har för varor, men det verkade som att de flesta var nöjda. Och nöjda var de som handlade av oss i cafeterian! Vi fick flera gånger höra att kunderna kom ihåg vilka mjuka kakor vi hade förra året, och att man ville ha samma igen. Bullarna och smörgåsarna, allt hembakat, hade också en strykande åtgång. Så – vi kör väl samma koncept nästa år igen!

Lena Cedermark

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *