Representantskapsmöte 19 mars 2011

Nordstjärnan höll sitt årliga representantskapsmöte hos oss här i Örebro. Mötet hölls i samlingssalen i Rosta hemmet.

Representanter för Engelbrekt var ordföranden Erik Karlsson och Lena Barkman. Markservicen sköttes med den äran av Birgitta Karlsson. Övriga deltagare var från Malmö i söder till Gävle i norr, summa 22 stycken. Alla droppade in mellan kl 9.30 och 11 och serverades frukost, te eller kaffe med Birgittas supergoda hembakta smörgåsar, ost, skinka och grönsaker. Mötet började klockan 11, med sedvanliga mötesförhandlingar. Diskussionen vågor böljade fram och tillbaka mellan mötesdeltagarna och styrelsen, representerad av Curt Agstrand, Staffan Tuneholm, Bo Bark och Bengt Gålnander. Allt från förbundets ekonomi, inkomna motioner, Samlarnytt, stadgeändringsförslag, förbundets hemsida (kommer att bli bra), reklambroschyrer, nytt diplom,  medlemsvärvning, till lokalavdelningsfrågor och årsmötesfrågor.
Förbundets årsmöte hålls i Uppsala 6-8 maj och då ska alla dessa frågor tas upp och beslutas om.
En lunchpaus mitt på dagen behövdes och vi fick avnjuta ugnsstekt kyckling- och fläskfilé med sås, en underbart god potatisgratäng, och smakfullt bröd. Allt taget från Ethels Catering.  Därefter fortsatte mötet. Kaffe serverades med Birgittas goda hembakta kaka och hela mötet avslutades vid 16-tiden. Ett i mitt tycke mycket givande och intressant möte. /Lena

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *