Antik- och samlarmässan 7 okt. 2012

Den årliga Antik- och samlarmässan i Brunnsparken gick av stapeln i Globen. En mindre lokal än Regnbågen, men min uppfattning är att den av de flesta ansågs som mysigare och mer familjär. Säljarna började tidigt på morgonen att plocka upp sina varor och borden fylldes snabbt. Gunilla och jag hade öppnat ett café, med kaffe, the och dricka. Därtill serverades smörgåsar på hembakat bröd, hembakade bullar, hallonkaka och kolakakor. Varm korv serverade vi också. Det blev oerhört populärt bland säljarna när de kunde få sig något till livs efter upplockningen. Så kaffe med bröd lockade många. På eftermiddagen låg varmkorven högt på önskelistan. Portarna för allmänheten öppnades klockan 10. En strid ström av människor flöt förbi. Många av dem var också kaffesugna, så till vår glädje blev caféet en mycket lyckad satsning. Så det ska vi försöka ha i Kumla också. Uppskattningsvis så var besöksantalet någonstans omkring 380 personer. Många av säljarna var belåtna med kommersen och det gladde oss. Fast som vanligt så var det flest besökare på förmiddagen och mindre efter lunch. Sammanfattningsvis kan vi nog konstatera att årets mässa verkade vara mycket lyckad!
Vid datorn Lena Barkman

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *